Neopost is nu Quadient, lees meer over Quadient

Onze mensen

Bij Quadient Technologies Drachten werken met vol enthousiasme circa 250 mensen. Zij komen uit verschillende landen en culturen. dit is één van de kenmerken van ons internationale karakter. En hier zijn we trots op. 

Daarnaast geloven wij in de kracht en ideeën van onze medewerkers. Wij creëren een omgeving waarbinnen deze ideeën de ruimte krijgen en gestimuleerd worden. Onze medewerkers nemen zelf initiatief. Zo hebben ze rechtstreeks invloed op hun eigen resultaten. Ieder teamlid wordt gewaardeerd op zijn eigen kwaliteiten, kennis en inbreng. Vertrouwen, respect en teamwork staan hierbij voorop. Zo werken wij binnen Quadient Technologies. En zo komen wij tot de ontwikkeling van onze mensen en producten.

Hieronder staan de verhalen van een aantal van onze medewerkers, wat betekent het nu om bij Quadient te werken? 

 • Estelle

  AfdelingMechanical Design Engineering

  Omdat Neopost leuke projecten heeft en altijd kijkt naar nieuwe innovatieve ideeën, wordt het heel interessant en spannend om bij de mechanische afdeling te werken.

 • Menno

  AfdelingWarehouse

  Neopost betekent voor mij een plek waar ik elke dag met veel plezier naartoe ga en waar ik kan werken in een prettige sfeer met veel leuke collega’s. Een bedrijf waar ik mijn ei kwijt kan en waar ik veel heb geleerd en nog kan leren. Voor mij de ideale werkplek!

 • Gjalt

  AfdelingAssembly

  Neopost heeft mij de kans gegeven om mij te ontwikkelen.
  Neopost betekent voor mij werken in een (technisch) uitdagende omgeving.
  Motivatie + Inspiratie = Innovatie = Toekomst
  Neopost is bereid om te veranderen/vernieuwen en ziet dit als uitdaging.
  Contacten met veel leuke collega’s in een gemoedelijke sfeer, 
  Neopost voelt als  een tweede thuis.

  Dus… Neopost is voor mij veel meer dan alleen brood op de plank!