Neopost is nu Quadient, lees meer over Quadient

Onze mensen

Bij Quadient Technologies Drachten werken met vol enthousiasme circa 250 mensen. Zij komen uit verschillende landen en culturen. dit is één van de kenmerken van ons internationale karakter. En hier zijn we trots op. 

Daarnaast geloven wij in de kracht en ideeën van onze medewerkers. Wij creëren een omgeving waarbinnen deze ideeën de ruimte krijgen en gestimuleerd worden. Onze medewerkers nemen zelf initiatief. Zo hebben ze rechtstreeks invloed op hun eigen resultaten. Ieder teamlid wordt gewaardeerd op zijn eigen kwaliteiten, kennis en inbreng. Vertrouwen, respect en teamwork staan hierbij voorop. Zo werken wij binnen Quadient Technologies. En zo komen wij tot de ontwikkeling van onze mensen en producten.

Hieronder staan de verhalen van een aantal van onze medewerkers, wat betekent het nu om bij Quadient te werken? 

Anne Koet

Afdeling
Mechanical Design-engineering

Quadient is een fijn bedrijf waar ik met veel plezier werk. We maken prachtige producten, hebben een ontzettend gezellig team van collega’s en omdat er op mijn afdeling veel expertise zit, is elke dag leerzaam. Ik vind het daarnaast erg fijn dat er wordt gekeken naar de individuele kwaliteiten van de werknemers en dat wij de verantwoordelijkheid en mogelijkheden krijgen om onze (creatieve) ideeën uit te werken. Op en top innovatie dus op de afdeling R&D!

Menno

Afdeling
Warehouse

Quadientt betekent voor mij een plek waar ik elke dag met veel plezier naartoe ga en waar ik kan werken in een prettige sfeer met veel leuke collega’s. Een bedrijf waar ik mijn ei kwijt kan en waar ik veel heb geleerd en nog kan leren. Voor mij de ideale werkplek!

Gjalt

Afdeling
Assembly

Quadient heeft mij de kans gegeven om mij te ontwikkelen.
Quadient betekent voor mij werken in een (technisch) uitdagende omgeving.
Motivatie + Inspiratie = Innovatie = Toekomst
Quadient is bereid om te veranderen/vernieuwen en ziet dit als uitdaging.
Contacten met veel leuke collega’s in een gemoedelijke sfeer, 
Quadient voelt als  een tweede thuis.

Dus… Quadientt is voor mij veel meer dan alleen brood op de plank!

Sieta Woudman - van der Valk

Afdeling
Manager Human Resources

Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Maar samenwerken is wat ons bindt. En dat doen we met onze medewerkers binnen NTBV maar ook internationaal binnen de Neopost groep. Vanuit HRM hebben we dan ook de focus op het ontwikkelen van onze medewerkers. Zij maken voor ons het verschil.

Willem Jan Mulder

Afdeling
International Product & Service Support Document Systems

We supporten onze service organisaties en dealers wereldwijd met kennis, kunde en tooling om te zorgen dat de eindgebruikers onze producten en services naar tevredenheid kunnen gebruiken.

Een groot stuk van onze kracht halen we uit het waarborgen van de servicebaarheid van onze producten en services tijdens de ontwikkeling.  Dit gecombineerd met een team van klantgerichte specialisten maakt dat we een goed level van support bieden in de ogen van onze klanten.