Neopost is nu Quadient, lees meer over Quadient

CVP Everest

  Hoog verpakkingsvolume voor dozen op maat en tot 1.100 pakketten per uur  

De CVP Everest is de grote broer van de CVP Impack en het snelste en meest geavanceerde automatische verpakkingssysteem voor dozen op maat. Gebruik makend van dezelfde scantechniek worden online bestellingen nauwkeurig gemeten en razend snel op maat verpakt. Klaar voor verzending. Tot wel 1.100 op maat gemaakte pakketjes per uur kunnen met deze nieuw hightech verpakkingsmachine worden geproduceerd. Bespaar geld en tijd door automatisch te verpakken in superhoog tempo.

De CVP Everest fabriceert de kleinst mogelijke verpakking voor de verzending en verkleint daardoor het volume van een verzendoos tot 50% ten opzichte van reguliere verzendoos. Dit levert een forse bijdrage aan een milieuvriendelijk verzendproces. Er wordt namelijk fors op transportvolume bespaard en daarnaast wordt onnodig opvulmateriaal zoals lucht of bubbeltjesplastic uitgesloten.

Bedrijven uit de ecommerce, online retail, groothandels en 3rd party logistics… wereldwijd profiteren zij van de voordelen die de CVP Everest biedt. Geld besparen of duurzaam ondernemen, benieuwd welke drive onze klanten hebben? Neem een kijkje. Klik hier.

Voor meer info kijk op www.packagingbyquadient.com.

<< Terug naar overzicht